Onze reis kan ook gevolgd worden via Dakarwebsite

Door: Renske & Stefan

Blijf op de hoogte en volg

13 Februari 2011 | Spanje, Burgos

Rond 21.00uur zijn we aangekomen in Burgos (Spanje). Zitten nu met een aantal andere teams in een hotel. Dus nog even genieten van alle luxe (douche en goed bed).

Afgelopen nacht hebben we heerlijk geslapen in de buurt van Parijs. Een kennis van een van de jongens van team Vollebolle woont daar en was super gastvrij. We hebben daar met z'n 14en(!!) heerlijk gegeten en geslapen. Super was dat!

Vanochtend om 6uur vertrokken om na +/- 14uur aan te komen in Burgos. Tijdens deze rit (en gister natuurlijk ook al) hebben we goed ontdekt dat een bakkie wonderen doet met de tijd. Voor je het weet ben je alweer bij de volgende stop om even je benen te strekken en te tanken.

Morgen gaan we 950km rijden zodat we op tijd in Zuid Spanje aankomen. Daar weer een nachtje slapen en dan dinsdagochtend gaan we met de ferry naar Marokko.

We vinden het super leuk dat jullie ons volgen en proberen ook om regelmatig iets op de site te zetten.
Op de site van de Amsterdam Dakar Challenge is echter een messageboard waar alle deelnemers via de sms een berichtje kunnen plaatsen. Dit werkt natuurlijk nog sneller en is het meest up-to-date. Dus als je naar de volgende link gaat dan kan je alle berichten lezen: http://www.amsterdamdakar.com/MessageBoard.aspx?e=25&g=69

Wij zijn teamnummer 1237!

Veel plezier met het lezen van alle berichten!

• 13 Februari 2011 - 23:04

Zwaanzinnig Media Gr:

Super leuk om al een verhaaltje van jullie belevenissen te lezen en goed om te horen dat het voorspoedig gaat! Geniet van het avontuur en zet 'm op!!! Liefs xxx

• 13 Februari 2011 - 23:10

Stefan & Renske:

Wij hebben trouwens nog helemaal geen problemen met onze auto! Dit in tegenstelling tot andere teams. Hoe goed de auto's er bij de start uitzagen ..er is al een team uitgevallen met lekke koppakking en een team waar de aandrijfas eronder uit is geknald..voor de rest al lekkende radiatoren en een kapotte waterpomp en dat allemaal nog in Europa!

• 14 Februari 2011 - 08:55

Leonie:

Dag avonturiers!
    Wat fijn om te horen dat het allemaal goed gaat! Vond het super leuk om jullie weg te zien rijden vanuit Amsterdam! Heel veel plezier weer de komende dagen en doe voorzichtig!
    Xx

• 14 Februari 2011 - 09:36

Inge:

Leuk leuk leuk. Geniet nog even van de luxe en comfort want straks wordt het echt zwaar. Maar het is meer dan de moeite waard:-) Dat weet ik van een vriend van ons die het 3 jaar geleden heeft gedaan. Die was erg onde de indruk en de foto's waren schitterend.....

Geniet ervan, een prachtig avontuur.
    Geniet ik ondertussen van m'n cupcaketje. Thanks!

groetjes Inge (ook namens Ank en Rosita)

• 14 Februari 2011 - 14:54

Rianne:

toppertjes gaaf hoor, fijn dat het zo voorspoedig gaat houden zo.
    Geniet ervan
    Liefs Rianne

• 14 Februari 2011 - 18:13

Chanel:

He schatjes! Leuk om jullie zo te volgen! Geniet van de reis en al het moois, succes! Xxx

• 14 Februari 2011 - 19:30

Maike:

Heerlijke verhalen!!!!!!
    O, ja ik zit hier lekker met jullie laptop op schoot. Verder alles goed.

• 15 Februari 2011 - 17:27

Mareille:

Hee Rens en Steef!
    Mooi dat jullie auto nog geen problemen heeft. Ik ben benieuwd naar jullie verdere avontuur!

Liefs Mareille

• 15 Februari 2011 - 17:55

Fons:

Het gaat jullie tot nu gelukkig goed af.
    Nu naar het andere continent- Afrika.
    Wij zijn benieuw naar de ontwikkelingen daar en hoe de auto zich daar goed houdt.

• 15 Februari 2011 - 23:58

Carlo:

Super dat het zo goed gaat, heel veel succes in de zandbak!

groeten Carlo

• 16 Februari 2011 - 07:54

Olav:

Hey kanjers, succes in die zandbak!

• 27 Februari 2011 - 14:21

Herman En Cora:

Te gek, wat een ervaring goed van jullie dat jullie het doen we blijven jullie volgen hoor (toch wel een beetje jaloers).